klantenbeoordelingen Biaconstruckt

Klantenbeoordelingen

Biaconstruct kan als de beste het huis renoveren en aanbouwingen aan uw huis maken. Dit doen de vakmannen met plezier en passie. Van deze mannen wordt veel verwacht en dat is wat zij willen. Goed werk leveren. Helpt u ons met deze mannen nog meer te ontwikkelen door middel van een beoordeling?

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Beoordeling offerte-service 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

De mannen van Biaconstruct werken hard door om zo goed mogelijk te presteren. Met uw hulp kunnen wij als Biaconstruct nog beter ontwikkelen. Een review met uw feedback betekent een hoop voor ons.


Klanten over Bia Construct

Vergroting van het huis

Enkele maanden geleden hebben mijn man en ik bedacht om het huis te vergroten d.m.v een dakkapel. Super blij met het resultaat en de instructies hoe het bouwplan zou verlopen. Bedankt Biaconstruct voor jullie hulp en hierbij jullie feedback.
Anne de HaanRotselaarBeoordeling: 8,0

Nieuwe badkamer

Thuis waren wij toe aan een nieuwe badkamer. Nu had ik zelf mijn arm in het gips. Hierdoor kon ik weinig betekenen voor de verbouwing. Ik heb mij geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van deze mannen. De klus werd goed en zorgvuldig uitgevoerd en ben blij hoe het is gegaan en hoe het er nu uit ziet.
Berend DijkstraHalleBeoordeling: 8,7

Totale huisrenovatie

Een aantal maanden geleden heb ik mijn hele huis gerenoveerd en schrok van de prijs dat het zo erg meeviel. Wat een vakmanwerk is er in die weken geleverd. Super tevreden dat het zo snel kon en blij dat dit kon. Omdat dit geen klein project is. Bedankt voor de service.
Pieter de BoerWaregemBeoordeling: 8,5

Veranda laten plaatsen

Van het zomer een prachtige veranda laten plaatsen door de mannen van Biaconstruct. Zeer tevreden met het resultaat. Prachtig mooi en dat voor een goede prijs. Ik wil de mannen hartelijk bedanken voor het goede werk.
Teake de VriesGenkBeoordeling: 9,0

Top werk

Onze keuken was al wat verouderd en zelf ben ik niet in staat om dit te vernieuwen. Hierbij heb ik de mannen van Biaconstruct ingeschakeld en ben blij met wat de mannen van mijn keuken hebben gemaakt. Eigenlijk niks op aan te merken.
Saskia SijtsmaMaasmechelenBeoordeling: 8,0

Extra ruimte

Wilt u graag meer ruimte in en om huis? Dit is wat er staat op de website van Biaconstruct. Nou extra ruimte hebben ze gemaakt en ben er super blij mee. Nu kunnen we al het meubilair wat wij willen laten passen in ons huis. Zeer tevreden!
Maritte BloemBeverenBeoordeling: 8,3

Keer na keer topgoed

Wij hadden hier al eerder een dakkapel laten zetten. Zoals wij toen al zeiden is dat wij zeker terugkwamen mochten wij weer zo’n klus hebben. Bij deze en hierbij hebben wij weer een dakkapel laten zetten en zijn wij super tevreden met het resultaat!
Sjonnie RaadsmaSint NiklaasBeoordeling: 9,5

Uitbouw

Het gezin groeit bij ons steeds meer en daarbij hebben wij een grotere etenstafel nodig. Die paste nog niet in ons huis dus hebben wij voor een uitbouw gevraagd bij Biaconstruct. De Tafel past nu mooi en hebben zelfs nog wat extra ruimte over. Het huis lijkt er gelijk een stuk mooier door zowel van binnen en buiten.
Lieke RuyterSint GillisBeoordeling: 7,7

Woonkamer renovatie

Thuis wouden wij al een hele lange tijd de woonkamer laten renoveren. Lang gezocht voor een goede aannemer die dit wou doen en gevonden bij Biaconstruct. Een bedankje namens ons voor het geweldige werk dat geleverd is.
Hidde BijmaLierBeoordeling: 8,7

Super service

Super service, orde en netheid tijdens de bouw, flexibel, kwaliteit, leuk team
Biaconstruct heeft onze keuken verbouwd. Van het begin tot het einde heeft Biaconstruct ons overal in bijgestaan met goede adviezen tot aan de kleur van de gordijnen aan toe. Korte lijnen, flexibel, goede afspraken gemaakt die ze ook allemaal zijn nagekomen. Wij hebben het ook als zeer fijn ervaren dat onze woning kort gezegd perfect uit zag na de tijd. Kortom wij zijn een zeer tevreden klant !
Jesper EemsLierBeoordeling: 8,5

Prima service

Betrouwbare partner in de bouw. Kwalitatief goed werk, betrouwbare en flexibele partij, zeer prettig om mee samen te werken!
Frank ArendsZandhovenBeoordeling: 9,2

Snel en goed

Wanneer je snel wilt worden geholpen met vriendelijke service is Biaconstruct wel een echte aanrader. Ik werd verrast door het snelle contact opname en daarbij een hele snelle handeling van zaken. Dit beviel mij enorm goed. Bedankt.
Jordy de MeerMechelenBeoordeling: 8,0

Vakmanschap

Wanneer je tip-top geholpen wilt worden. Aanrader. Ben erg verrast door de service die ze aanboden en daarbij het mooie eindresultaat.
Jan SneijderAntwerpenBeoordeling: 8,7

Top

Weinig aan te merken. Blij met mijn nieuwe veranda. Ziet er goed uit en is netjes en verzorgd opgebouwd. Kan er weinig van zeggen behalve dat de mannen goed werk hebben geleverd.
Annemiek SolleBrusselBeoordeling: 8,5